Der er masser af måder at date på i dag. Det handler ikke længere blot om, at man skal ud og få sig en fin middag og snakke lidt sammen om løst og fast. Og en kaffedate er efterhånden blevet noget kedelig.

Prøv i stedet for at tænke lidt alternativt, når det kommer til at gå på date. Og for at hjælpe dig med det har vi her samlet nogle ideer du kan tage inspiration fra.

Hvorfor date på en anderledes måde?

En anderledes date vil være en del sjovere for jer begge og vil give jer større chance for at lære hinanden bedre at kende, fordi I netop har det sjovt med hinanden.

Hvis man er ude i datinglivet, så er man vant til, hvordan en date fungerer. Og meget ofte kan det godt blive en noget kedelig affære, fordi den ene date ligner den anden alt for meget.

Prøv derfor nye ting af og lad ikke lige netop denne date gå hen i glemmebogen lige foreløbig.

Gå på bogcafe

I stedet for at tage hen på den traditionelle kaffebar, så kan I i stedet vælge at tage på bogcafe. På den måde åbner I op for muligheden for at få en afslappende kop kaffe sammen. Men I kan samtidig også lave noget helt andet i hinandens selskab.

På en kaffebar kan man for eksempel også lave lidt arbejde hver for sig men i selskab med hinanden.

Lad sporten bringe jer sammen

Hvis I begge er glade for sport, så kan I eventuelt gå på ens sportdate.

Tag hen til fitnesscentret sammen eller endnu bedre kan I jo spille lidt basketball eller en anden form for sport sammen. På den måde er I nødt til at arbejde sammen eller at konkurrere mod hinanden. Gå på date i fitnesscenteret og hav en sjov tid!