Selvom der er skrevet mange bøger og stort set alle emner, der findes, er der stadig et par emner tilbage, der godt kunne trænge til at blive dækket på en ny eller måske endda bedre måde.

Det er især de mere tunge eller kedelige emner, som blandt andet unge mennesker aldrig rigtig får sat sig ind i, fordi stoffet er for svært eller uinteressant. Disse emner kunne godt præsenteres på nye måder, så det netop blev gjort lettere forståeligt og underholdende at lære om.

For disse emner er vigtige at vide noget om. Herunder kommer vi med tre bud på emner, mange unge ikke får sat sig ind i, før det måske er for sent, eller de kommer til at træffe nogle forkerte valg.

A-kasser

Til at starte med kunne det være et emne som a-kasser, der godt kunne skrives nye og bedre bøger inden for.

Stort set alle unge mennesker kommer til at skulle stifte bekendtskab med en eller flere a-kasser gennem deres arbejdsliv, og derfor er det vigtigt, at de ved, hvad det er, de har med at gøre.

Der er i dag mange unge mennesker, der ikke aner, hvad en a-kasse er, eller hvad de kan bruge en a-kasse til. Derfor kunne mere interessante bøger om et emne som dette måske være vejen til de unge, så de kunne sætte sig ind i emnet på en lettere måde.

Lån

Måske et endnu vigtigere emne, hvis vi kigger på, hvor mange unge mennesker, der i dag går ud og tager kviklån og forbrugslån til op over ørerne.

Mange tusinde unge mennesker skylder i dag penge til kreditorer efter at have taget lån som førnævnte. Og ofte er det fordi, disse personer ikke ved nok om, hvad det indebærer at tage et lån, hvad ÅOP betyder eller helt glemmer at læse det, der står med småt.

Lån er uden tvivl et emne, der godt kunne udgives mere information om, så de personer, der har en risiko for at blive forgældet, har mulighed for at blive klogere og kan lære at strukturere deres lån på en måde, som gør det billigst for dem selv.

Forsikringer

Et emne som forsikringer kunne også godt trænge til at blive berørt og skrevet om på en ny måde. Alle mennesker kommer på et tidspunkt til at skulle forholde sig til forsikringer, hvilket gør det til et oplagt emne at udgive nye bøger omkring.

Der kommer hele tiden nye forsikringer – kig eksempelvis bare på iPhone-forsikringer, drone-forsikringer osv., som ikke eksisterede for 10-20 år siden.

Mange mennesker ved ikke, hvad de enkelte forsikringer dækker, hvilke de bør have, eller hvad det i det hele taget eksempelvis vil sige at have en indboforsikring.