Hvis du er glad for at grille, kan det være en god idé at sætte dig ned og læse nogle af de mange bøger, der er skrevet om emnet. Der er mange interessante fortællinger om at grille, og så kan du også finde mange lækre opskrifter, som du jo selv kan prøve af, hvis du får lyst til det.

Det kan være en god aktivitet at have, hvis du sidder om vinteren og drømmer dig mod de lune sommeraftener, hvor grillen er godt i gang og hyggen spreder sig i haven. Så kan du få stillet trangen ved at læse dig til oplevelserne i stedet.

Indholdsfortegnelse

De fem bøger vi gerne vil anbefale dig at læse er:

5 bøger om at grille du bør læse

5 bøger om at grille du bør læse

Grill & Grønt af Anne Hjernøe

Anne Hjernøe har grillet stort set hele sit liv. Hun er forelsket i grillen, og det er mundet ud i denne bog Grill & Grønt, som blandt andet indeholder en masse traditionelle grillopskrifter på pølser, ribs og pulled pork, men der er også plads til en masse opskrifter på klassiske retter, der har været under en kærlig hånd fra Anne Hjernøe, og som er blevet moderniseret.

Så er det grilltid af Jamie Purviance

Jamie Purviance har, i samarbejde med Weber, udgivet bogen Så er det grilltid. Her får du over 200 opskrifter på grillretter, der kræver få ingredienser, og som er hurtige at lave. Der er både simple retter samt avancerede opskrifter, så der er noget til ethvert niveau. Med denne bog får du en masse gode tips til grillen, som vil gøre din grillsæson meget mere interessant.

Boy Gets Grill af Bobby Flay

Hvis du gerne vil lære at grille, kan det være en god idé at kaste dig over Bobby Flay’s Boy Gets Grill, som indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang med at grille. Bobby Flay har den indstilling, at alt kan grilles. Så hvis du er frisk på at prøve noget nyt og at udfordre traditionerne, er det helt klart en bog for dig.

How to grill af Mike G. Franklin

Der er ikke noget som at grille over åben ild. Maden beholder sin fulde smag, og du kan grille stort set alt det, du har lyst til. I How to grill får du de strategier, du har brug for, hvis du gerne vil være en mester ved grillen. Du får også en guide til, hvilket udstyr du skal investere i, samt en række opskrifter du kan kaste dig ud i.

Indoor grilling made easy af George Foreman

Selvom bogen efterhånden er over 10 år gammel, er det stadig en klassiker, når det kommer til at grille. Indoor grilling made easy af George Foreman hjælper dig på vej til at kunne grille på en sikker og ikke mindst lækker måde indendørs, og i bog finder du en masse lækre opskrifter på sund og velsmagende mad, der er nemt at lave på grillen.