Hvis du interesserer dig for miljøet og klimaet, kan det være en god ide at læse lidt op på emnet, så du har en ide om, hvor vi står som befolkning på denne klode lige nu. Ved at læse bøger om emnet kan du også finde inspiration til, hvordan du selv kan være med til at gøre en forskel for klimaet.

Herunder har vi samlet en liste over fem bøger, som har udmærket sig ved at handle om netop det nuværende klima og miljø, som pt. er inde i en alvorlig periode. Det er utroligt gode og brugbare bøger, hvis du gerne vil vide mere om netop det emne, og du allerede har støvsuget det meste af internettet for relevant information.

Vores liste over 5 bøger om klimaet og miljøet

  • Kampen om klimaet af Per Meilstrup
  • Klimakrisen af Tue Sander Hansen
  • Intet bliver som før af Naomi Klein
  • Klimamyten af Johannes Krüger
  • Håb af Kristian Leth

Hvis du vælger at læse et par af disse, vil der være gode chancer for, at din viden om klimaforandringerne og den klimakrisen, der ligger og truer ude i horisonten.

Hvad byder fremtiden på?

Det alt i alt meget interessant at læse op på, hvad fremtiden byder på. Kommer vi alle sammen til at skulle have jordvarme installeret i vores boliger? Kommer der til at være et loft på, hvor meget vand vi må bruge? Og hvordan ser det ud med internationale flyafgangen inden for den nærmeste årrække?

Klimaet er inde i en stor forandring, som kommer til at have en stor effekt på, hvordan vi lever lige nu og i fremtiden. Derfor er det også spændende at læse bøger om emnet, da der er mange bud på, hvordan fremtiden kommer til at se ud. Så har du ikke allerede kastet dig over den første bog om klimaet og miljøet, er det bare med at komme i gang.