Hvis du savner inspiration til din bolig, kan det være en god idé at dykke ned i et af de mange boligmagasiner, der mulighed for at abonnere på i Danmark. Du kan selvfølgelig også gå på nettet, men der er bare noget hyggeligt over at sidde med et magasin og bladre det igennem for at finde gode idéer til din egen indretning.

I et boligmagasin kan du nemt finde inspiration til alt fra lys, møbler og gardiner til tæpper, hylder og hvad der ellers kan være plads til i en bolig.

Indholdsfortegnelse

Bo Bedre

Hvis du vil have et magasin, der kommer en gang om måneden, er Bo Bedre nok et stærkt bud. Det er et af landets absolut største boligmagasiner, og her finder du hver måned en lang række artikler, billeder og inspirationskilder, som du kan tyvstjæle fra, hvis du har lyst til det.

Boligmagasinet

Boligmagasinet er for dig, der blandt andet er glad for at lave mange ting selv. Der er nemlig en sektion med DIY projekter, som du kan lade dig inspirere af, hvis du gerne vil kaste dig over sådanne projekter og inkluderer dem som en del af din indretning. Derudover finder du også guides til shopping og almindelig indretning.

Boligliv

Hvis du vil se de mange forskellige måder, danskere indretter deres hjem på, kan du finde reportager om det i Boligliv. Her er der en masse blandet stilarter, hvor du frit kan nappe noget her og der fra de forskellige boliger, som du så selv kan sammensætte til lige netop din egen personlige indretning.

Rum

Vil du også gerne vide lidt om, hvad der sker uden for landets grænser i forhold til indretning, finder du også meget guf i magasinet RUM. Der er både danske og udenlandske historier og reportager, som du kan dykke ned i og lære noget af, når du skal i gang med at indrette din egen bolig.

Mad & Bolig

Med over 25 år på bagen er Mad & Bolig også et af Danmarks stolte boligmagasiner gennem mange år. Her finder du det bedste fra to verdener – nemlig mad og bolig. Så nyd både opskrifter og indretningstips, når du bladrer dig igennem dette fantastiske boligmagasin.

5 boligmagasiner du bør læse

5 boligmagasiner du bør læse