Elsker du at læse biografier, og er du glad for sport, har vi her samlet en lang række sportsbiografier om de bedste atleter og sportsudøvere i verden og i Danmark. Alle historierne bevidner om lange og succesfulde karrierer, som alle vil kunne lære noget af.

De fleste af biografierne er skrevet i samarbejde mellem atleten og en eller flere journalister. En stor del af dem findes også på lydbog, hvilket gør det muligt for dig at lytte til bogen, hvis du foretrækker det frem for at sidde med den fysiske version.

Her er de fem sportsbiografier, som du ikke må gå glip af at læse.

Indholdsfortegnelse

Stig Tøfting – No regrets

Den første bog på vores liste er Stig Tøftings biografri, der går under titlen No Regrets. Her fortæller Stig Tøfting åbent og ærligt om sin barndom, hvordan han begyndte at spille fodbold, hans forældres sørgelige skæbne og om livet som professionel fodboldspiller i både Danmark og udlandet.

Der er også beretninger fra den hårde side af tilværelsen, hvor Stig Tøftint blandt andet beretter om dagligdagen i et fængsel, som bare er en del af den hårdhudet tidligere landsholdsspiller.

Jeg er Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic er nok en af fodboldens allerstørste stjerner, selvom han aldrig kom på niveau med ikoner som Messi og Ronaldo. Det betyder dog ikke, at han ikke har en historie at fortælle.

Her kommer du med helt tilbage fra de tidlige år i Rosengården i Malmø henover opholdet i Ajax i Holland, videre til Italien og Spanien. Du kommer også med bagom kulissen og får et indblik i Zlatans private liv sammen med konen Helena og deres børn. Et unikt indblik i en unik fodboldspillers opvækst og karriere.

Lars Christiansen – Når sandheden skal frem

Lars Christiansen er nok en af de bedste håndboldspillere, der nogensinde har været i Danmark. I hans biografi kommer du helt tæt på håndboldlegendens sande historie, som ikke kun byder på guldmedaljer og triumfer.

Under overfladen gemmer der sig også en historie om angst og stress, som har været en stor del af Lars Christiansens liv. En hudløst ærlig fortælling fra en af sportens største stjerner, som har været igennem rigtig meget i en forholdsvis ung alder.

En rigtig spændende fortælling om et menneske, der har nået stort set alt det, der kan nås som håndboldspiller på et professionelt niveau.

Steven Gerrard – Min historie

Uanset om du er interesseret i fodbold og ikke mindst Liverpool eller ej, bør du ikke snyde dig selv for at læse denne utroligt interessante fortælling om en af fodboldens største midtbanegeneraler.

Steven Gerrard nåede at spille over 700 kampe for Liverpool. Her får du historien fra starten af, om hvordan Steven Gerrard blev til lige netop den fodboldspiller, som hele verden vil huske i mange år fremover. Fra Champions League triumf til Premier League fiaskoer på målstregen.

En stor fortælling om en stor fodboldspiller, der giver et uddybende indblik i, hvad det kræver for at blive fodboldspiller på det højeste niveau.

Joachim Boldsen – Ærlig talt! Historier fra mit håndboldliv

Til sidst har vi Joachim Boldsens biografi, der kort og godt går under navnet Ærligt talt!. Her kommer du helt med ind i omklædningsrummet, når Joachim deler anekdoter fra en lang og sejrsrig karriere på håndboldbanen.

Der er ikke lagt fingre imellem, og du kommer helt tæt på en af håndboldens gadedrenge, som aldrig har været bange for at sige, hvad han mener, og som altid har kæmpet til det sidste for at vinde.

Joachim Boldens historie er interessant for alle. Uanset om du ellers interesserer dig for håndbold eller ej, er denne historie værd at høre.