Skal du snart starte på et studie, og er der et krav om, at der er en række dyre studiebøger, du skal købe, inden det er tid til at starte, kan det være, du er i vildrede omkring, hvor du skal få pengene til disse bøger fra.

Heldigvis har du mulighed for at låne penge til dem.

Så nemt får du et forbrugslån

Mangler du penge til dine studiebøger, så lån penge via et forbrugslån. Du kan nemt få dig et forbrugslån online, og pengene går direkte ind på din konto i løbet af 24 timer i langt de fleste tilfælde.

Du skal bare finde en låneudbyder, der passer godt til dine behov og ind i din smag. Derefter udfylder du deres ansøgningsskema på deres website, hvorefter du sender den afsted til godkendelse. Det tager få sekunder at få en evt. godkendelse af ansøgningen, og så er pengene ellers på vej til dig. Læs mere om forbrugslån her, hvis det lyder som noget for dig.

Fordele ved et forbrugslån

Der kan være flere forskellige fordele ved at tage et forbrugslån i stedet for mange andre lån derude på markedet.

Først og fremmest er det yderst effektivt. Du får dine penge utroligt hurtigt ind på din konto, og der er ikke mange andre typer af låneudbydere end dem på nettet, der kan tilbyde dig pengene i den fart.

Dernæst er det meget nemt at sammenligne priserne på de forskellige forbrugslån. Mange låneportaler kan gøre det automatisk for dig, så du nemt kan se den udbyder, der har den laveste rente.

Og så kan stort set alle blive godkendt. Er du over 18 år gammel, og er du ikke registreret som dårlig betaler, er der som udgangspunkt 99% sandsynlighed for, at du kan få din ansøgning godkendt.

Find ud af hvor mange penge du har brug for

Inden du kan låne penge, skal du naturligvis vide, hvor mange penge du har brug for at låne. Find ud af hvor meget bøgerne koster, så du kan lave en samlet udregning på, hvor meget du har brug for at låne.

Har du nogle penge sparet op selv, så du ikke behøver at låne hele beløbet, kan det være en fordel, da din gæld i så fald bliver mindre end ellers.

Når du har fundet frem til, hvad din bøger koster, kan du hoppe direkte ind til en udbyder og ansøge om det beløb, så du er helt klar til din første skoledag.

Vær altid sikker på at finde priserne på de eksakte udgaver af bøgerne, du skal bruge. Der er tit mange udgivelser og versioner af studiebøger, så det er meget vigtigt, at du kigger på dem, der står skrevet på din bogliste, som du har fået fra din uddannelse.