Hvis du gerne vil lære at lave hjemmesider, kan det være, at du udelukkende har tænkt dig at bruge nettet til at lære om emnet. Der findes også en masse gode guides, og du kan let finde mange informative artiker og videoer, som kan hjælpe dig nærmere målet.

Men du bør ikke udelukke at gå en tur på biblioteket, da du her faktisk også kan finde en masse brugbare bøger, som kan lære dig lige så meget om, hvordan du laver hjemmesider, hvad webhosting er, og hvilke programmeringssprog du skal kaste dig over.

Vær opmærksom på bøgernes udgivelsesdato

Inden du smutter på biblioteket for at finde dine første bøger, der kan lære dig om, hvordan du laver dine første hjemmesider, er det en god idé at huske på, at du skal være opmærksom på den enkelte bogs udgivelsesdato.

For i den verden, du skal til at lære om, sker der nemlig hele tiden noget. Der er hele tiden en udvikling i, hvordan tingene bliver gjort.

Derfor kan der være bøger om at lave hjemmesider på dit bibliotek, som ikke er relevante mere.

Du kan dog også sagtens finde ældre bøger, som du sagtens kan lære noget fra den dag i dag, selvom det er længe siden, de er udkommet.

Vil du eksempelvis lære om serverstruktur, HTML eller PHP, kan du sagtens lære grundessensen af det i en ældre bog, da det stadig er det samme.

Bestil nye bøger om emnet

Hvis du har lidt penge på lommen, kan det også være en mulighed for dig at bestille nogle nye bøger om emnet.

Selvom biblioteket er et godt gratis alternativ, udgives der stadig mange bøger om at lave hjemmesider. Så du kan vælge at bestille nogle bøger, som du er sikker på, stadig er relevante, og ikke er udgivet i 1999.

Det koster dig naturligvis bare lidt mere at investere i en række nye læringsbøger, men det kan være penge godt givet ud, da du, hvis du lærer at programmere hjemmesider, nemt vil kunne tjene de penge ind igen, som du nu engang ender med at bruge på dit undervisningsmateriale.

Kombiner de mange muligheder

Du kan naturligvis også vælge at kombinere de mange muligheder, du har for at lære om at lave hjemmesider.

Der er ingen, der siger, at du udelukkende kun skal bruge guides på nettet, Youtube videoer eller bøger. Du kan sagtens kombinere de mange kilder, så du hele tiden har et alternativ at kunne slå op i, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Foretrækker du at sidde med en bog ved siden af det, der step efter step tager dig roligt gennem emnet i dit helt eget tempo, kan det være en god idé at starte ud med at finde et par bøger om at lave hjemmesider.

Skulle det ikke være nok, kan du altid gå videre til næste mulighed som bl.a. kan være førnævnte kilder med information.

Det tager ikke lang tid at lære at lave basale hjemmesider, så med de rette bøger og en god mængde flid, kan du være i gang med at lave dine første hjemmesider i løbet af et par dage.

Bøger kan hjælpe dig med at lære at lave hjemmesider

Bøger kan hjælpe dig med at lære at lave hjemmesider