Hvis du gerne vil tabe dig, eller bare savner noget inspiration til en ny måde at tackle et vægttab, kan der være meget guld at hente i diverse bøger om netop det emne. Her kommer vi med en liste over fem bøger, som du kan give dig i kast med, hvis du gerne vil have en flad mave, stramme lår og stærkere arme.

Du kan også få et par tips til, hvordan du sparer penge på netop bøger, hvis du har det med at bruge for mange penge på dem.

5 bøger om vægttab

Først og fremmest tager vi lige fat i listen med en håndfuld bøger om vægttab. Du behøver ikke at læse alle sammen, selvom de alle har fin information, du kan bruge i jagten på at få smidt de overflødige kilo. Du kan sagtens nøjes med at læse en enkelt eller to af disse titler og stadig opnå rigtig gode resultater.

  • Vægttab der holder hele livet af Jens-Christian Holm
  • Kuren til varigt vægttab af Henrik Duer
  • Mæt og slank med LCHF af Jane Faerber
  • Vegansk vægttab af Kira Eggers og Katrine Memborg
  • Matematisk vægttab af Anna Lei Stoustrup og Jakob Stoustrup

Det er bare nogle af de bøger, du kan vælge at kaste dig over, hvis du savner ny inspiration til at tabe dig.

Sådan sparer du penge på bøger

Hvis du gerne vil spare penge på bøger, eller hvis du bare ikke har råd til at købe bøger generelt, har vi her et par tips til dig.

Først og fremmest kan det være en god ide at bruge en kilde som dit lokale bibliotek, der ofte gemmer på rigtig mange bøger. Derudover har du muligheden for at bestille bøger hjem fra andre biblioteker via bibliotek.dk, hvis du ikke kan finde nok bøger på hylderne.

Derudover kan du overveje løsninger som Mofibo, hvor du betaler et fast månedligt gebyr mod fri adgang til tusindvis af titler, heriblandt en lang række bøger om sundhed og vægttab.

Du kan ikke læse dig til et vægttab

Her til sidst er det vigtigt at minde dig om, at du ikke kan læse dig til et vægttab, selvom det ellers ville være rart. Så overvej om du ikke ved nok i forvejen til at gå i gang? Måske behøver du ikke at læse flere bøger om emnet, men derimod bare et spark i bagen for at komme op af lænestolen og i løbeskoene eller på crosstraineren.