Elsker du at læse bøger, og vil gerne gøre det muligt for dig selv at kunne købe endnu flere bøger, end du gør i øjeblikket, kan det være en god idé at overveje at købe dine bøger på afbetaling.

På den måde har du råd til at købe endnu flere bøger, da du ikke skal af med alle pengene her og nu. Du får i stedet delt betalingen op i små bidder, hvilket gør det nemmere og mere overskueligt at købe de enkelte bøger.

Du slipper med en lille betaling hver måned i stedet for at skulle af med flere hundrede kroner her og nu.

Det svarer til at låne penge til dine bøger

Du kan godt sammenligne det med at låne penge til at købe dine bøger. Pengene skal naturligvis betales tilbage igen, uanset om du køber noget på afbetaling eller låner alle pengene her og nu til at kunne købe for.

Så vær opmærksom på dette, inden du vælger at købe dine bøger på afbetaling. Du skal være sikker på, at du kan betale det aftalte beløb hver måned, inden du vælger at skrive under på aftalen. Ellers kan det ende med at blive en del dyrere på den lange bane.

Mange butikker sælger bøger på afbetaling

Du kan finde et stort udvalg af butikker på nettet, der sælger bøger på afbetaling. Det er langt nemmere at få mulighed for at betale på afbetaling i en webshop end i din almindelig boghandel.

Så hvis du gerne vil betale over noget tid, skal du altså nok kigge efter dine bøger på nettet i stedet for i fysiske forretninger.

Typisk vil betalingen ske over 12 måneder, hvilket gør det til få kroner om måneden frem for flere hundrede kroner her og nu.

Så tjek udvalget ud hos de mange boghandler på nettet og find en butik, der giver dig mulighed for at købe dine bøger på afbetaling.