Elsker du at læse bøger, men er du ikke så god til at få det gjort, er du nok ligesom mange andre danskere her i landet. Det er fedt, når vi er kommet godt i gang med en god bog, men det sker bare for sjældent, at vi rent faktisk sætter os ned og åbner en ny bog.

Vil du gerne have hjælp eller tips til, hvordan du kan komme i gang med at læse flere bøger hvert år, kommer vi her med et par fiduser til dig, som du kan stjæle.

Vælg lydbøger frem for almindelige bøger

For det første kan det være en rigtig god beslutning at gå i gang med at lytte til lydbøger i stedet for at sætte dig ned med fysiske bøger. Lydbøger giver dig nemlig mulighed for at lytte videre på din bog, også selvom du ellers ikke har hænderne frie til at bladre videre i bogen.

Det er oplagt at vælge lydbøger, da du på den måde kan “læse” videre i din bog, selv når du træner, laver mad, cykler, kører bil eller hvad du nu ellers laver i løbet af en almindelig dag.

Tag bøgerne med på ferie

Så kan det også være et rigtig godt tip at tage bøgerne med på ferie, da det tit er her, vi finder tiden og pladsen til at sætte os ned og dykke ned i en god bog.

Derfor kan det være en god idé at gøre det til en vane at tage dine bøger med på ferie, da der er stor sandsynlighed for, at du her kan finde tiden og overskuddet til at gå i gang med en ny bog.

Og så er det jo bare rart at ligge ved poolen eller at sidde på terrassen og blive opslugt af en god fortælling.

Mangler du penge til at købe ferien for, så finder du her det billigste lån online.