Har du ikke prøvet at høre lydbøger på mobilen før, men er det noget, du gerne vil i gang med, kan vi heldigvis meddele dig, at det på ingen måde er svært eller teknisk at få gang i på din smartphone.

Den nemmeste vej til at høre lydbøger på din mobil er via en række apps. Du kan sagtens nøjes med bare en enkelt af dem, da de hver især typisk har et stort arkiv af titler, som du kan kaste dig over og gå i gang med at lytte til.

Apps du kan høre lydbøger i

Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv at lytte til lydbøger på din mobil, kan du med fordel bruge en af de følgende apps.

  • Mofibo
  • Storytel
  • Audible (Amazon)
  • E-Reolen
  • Saxo
  • Nextory

De er de mest populære apps inden for netop dette marked. Den nok mest populære i Danmark er Mofibo, hvor du finder et kæmpe udvalg af både e-bøger og lydbøger. Vil du have mange engelske titler, kan Audible anbefales, selvom du også sagtens kan finde mange engelske titler på bl.a. Mofibo.

Sådan undgår du at bruge alt din data på at streame lydbøger

Når du skal høre lydbøger, streamer du dem typisk, akkurat som du gør med musik via Spotify el.l

Hvis du gerne vil undgå at bruge alt din data på at streame dine lydbøger, kan du med fordel hente dem ned på din mobil, så de ligger lokalt på din enhed.

Det kan du nemt gøre uden at bruge din data ved at gøre det over bredbånd internet. Hvis du gerne vil have det til at gå hurtigt med at hente bøgerne ned, kan du bruge fibernet internet, men almindeligt WiFi kan også sagtens klare sagen for dig.

Invester i et par gode høretelefoner

Hvis du skal til at lytte meget til lydbøger, kan det være en rigtig god investering at købe dig et par solide og behagelige høretelefoner. Det kan tage mange timer at lytte til en enkelt lydbog, så det må gerne være til at holde ud at lytte på.

Du kan sagtens bruge et par billige høretelefoner, som fulgte med din smartphone, da du købte den, hvis du har det fint med dem. Men vi kan anbefale dig at bruge penge på et par lidt mere kvalitative høretelefoner.