UnoEuro har kun en form for webhoteller – de billigste! Den eneste forskel på de tre størrelse webhoteller er, hvor meget plads du får på harddisken. Mængden af hukommelse og trafik er den samme!

Der findes mange udbydere af billige webhoteller herhjemme. En af de mest kendte er UnoEuro, der som navnet antyder, tilbyder webhoteller til en Euro plus moms pr. webhotel.

Indholdsfortegnelse

Mængden af harddisk afgør prisen

UnoEuro har tre forskellige webhotel-pakker. Den eneste forskel på de tre pakker er, hvor meget harddiskplads du får til de filer, der udgør dit website.

Den billigste model til 18,67 kr. pr. måned kommer med 10 GB plads på harddisken, den mellemste pakke har 20 GB, den næste pakke har 100 GB og den dyreste har 200 GB plads.

Alle UnoEuro’s webhoteller uanset størrelse kommer med ubegrænset plads til de tilhørende mail-konti, ubegrænset trafik og ubegrænset antal mailadresser.

Ved hjælp af administrationsinterfacet, har du mulighed for at opsætte redirects og tilpasse DNS’en, så du f.eks. kan køre dine mails på Gmail, Office 365 eller Outlook.com og stadig have domænet liggende hos UnoEuro til billige penge.

Antal domæner pr. webhotel

Der medfølger et domæne pr. webhotel, men du kan tilkøbe flere domæner, hvis du har behov for det. Du skal dog være opmærksom på, at du har en hukommelsesbegrænsning på 256 MB pr. webhotel, som alle dine domæner skal dele. Så du bør nok være varsom med, hvor mange domæner du lægger på det samme webhotel.

PHP og MySQL er standard

Dit UnoEuro-webhotel anvender PHP og MySQL som standard. Ønsker du at bruge en Microsoft SQL-database, kan dette tilkøbes for et oprettelsesgebyr og et fast månedligt abonnement.

Vælger du Windows-platformen til dit website, får du samtidig ASP.Net 4.5 og mulighed for at bruge open source Content Management Systemet Umbraco.

1-klik installation af CMS

Ligesom mange andre hostingudbydere tilbyder UnoEuro 1-kliks installation af det Content Management System, du synes bedst om. Du kan vælge mellem CMS’erne Concrete5, Drupal, Gallery, Joomla, typo3 og selvfølgelig WordPress, forum-softwaren phpBB og webshop-systemerne Magento, OpenCart og Prestashop.

Fuld daglig backup

UnoEuro tager fuld backup af filer og databaser hver dag, så bliver du hacket eller er uheldig på anden måde, kan du få genskabt gårsdagens backup ved at henvende dig til UnoEuro’s support.

Kun online-support

UnoEuro tilbyder online-support via deres support-forum, samt guider til de mest almindelige arbejdsopgaver.